Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Πίσω,ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ!

Πίσω κανίβαλοι – Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ«Η ενορχηστρωμένη επίθεση από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και όλο παλιό κατεστημένο στο πρόσωπο του σ. Γραμματέα και της οικογένειας του δεν είναι τυχαία, δεν προκαλεί έκπληξη. Η στοχοποίηση του Ιάσονα Σχινά- Παπαδόπουλου είναι στοχοποίηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς εν γένει. Αποτελεί επιχείρηση σπίλωσης του ηθικού πλεονεκτήματος που όσο και αν τους χαλάει την σούπα, η Αριστερά δεν πρόκειται να το εκχωρήσει»




H ανακοίνωση της Γραμματείας του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:
Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός άνευ προηγουμένου κανιβαλισμού σε βάρος του Γραμματέα του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε από «αποκαλύψεις» της γνωστής φυλλάδας Πρώτο Θέμα για δήθεν διορισμούς στο δημόσιο.
Η ενορχηστρωμένη επίθεση από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και όλο παλιό κατεστημένο στο πρόσωπο του σ. Γραμματέα και της οικογένειας του δεν είναι τυχαία, δεν προκαλεί έκπληξη. Η στοχοποίηση του Ιάσονα Σχινά- Παπαδόπουλου είναι στοχοποίηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς εν γένει. Αποτελεί επιχείρηση σπίλωσης του ηθικού πλεονεκτήματος που όσο και αν τους χαλάει την σούπα, η Αριστερά δεν πρόκειται να το εκχωρήσει.
Αλήθεια, ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που έστησαν το τερατώδες πελατειακό κράτος όλα αυτά τα χρόνια; Εκείνοι των οποίων οι σύμβουλοι διώκονται ποινικά; Αυτοί οι οποίοι την στιγμή που έπαιρναν μετακλητούς υπαλλήλους στα πολιτικά τους γραφεία οργάνωναν δεκάδες χιλιάδες απολύσεις; Μήπως μιλάνε για ηθική αυτοί που ξεπλένουν με πρωτοσέλιδα τους ναζί; Όσοι έκαναν βόλτες- εντός και εκτός Ελλάδας- με βαλίτσες γεμάτες λεφτά;
Ο κιτρινισμός, η ανθρωποφαγία και ο κρετινισμός δεν μας φοβίζει. Όσοι μιλούν για «διορισμούς» καλό θα είναι να μάθουν πως η τοποθέτηση μετακλητών σε πολιτικές θέσεις, ούτε διορισμός είναι, ούτε μόνιμη τοποθέτηση αλλά αντίθετα τοποθέτηση ορισμένου χρόνου με ημερομηνία λήξης υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και κριτήρια. Οι μόνοι διορισμοί που έχει κάνει η Κυβέρνηση είναι αυτοί των απολυμένων των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και οι διορισμοί που έρχονται στην υγεία και την παιδεία.
Φαίνεται πως ορισμένοι ανησυχούν ιδιαιτέρως για το νομοσχέδιο που αφορά την δημόσια διοίκηση αλλά και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι οι ίδιοι που συμπορεύονται ευθέως με τα συμφέροντα των δανειστών στην προσπάθεια τους να παλινορθώσουν το παλιό σύστημα. Και τότε και τώρα.
Δεν θα σας κάνουμε την χάρη , δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Ο αγώνας για τον μετασχηματισμό του κράτους και της κοινωνίας είναι συνεχής και γεμάτος εμπόδια, όμως δεν θα τρομοκρατηθούμε. Η επίθεση κατά του σ. Γραμματέα είναι επίθεση σε βάρος όλων μας. Απέναντι στην σπέκουλα, στον κιτρινισμό και τον κανιβαλισμό θα σταθούμε όρθιοι και θα νικήσουμε.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο Αυτοσεβασμός, σε κάνει Δημοκράτη!