Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Καύσωνας μικρής διάρκειας την Κυριακή





Αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή 24 Ιουνίου σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ μόνο σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες.




 Οι Ανεμοι θα είναι βόρειοι τοπικά στα 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 39 βαθμούς κελσίου και σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Αττική 

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με το θερμόμετρο να αγγίζει  τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί έντασης 4- 5 μποφόρ.


Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένουμε τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει τους 34 βαθμούς Κελσίου. 


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Ζεστός αναμένεται ο καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 ως 38 και τοπικά 39 βαθμούς Κελσίου. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων στα ορεινά της ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. 

Κυκλάδες, Κρήτη

Στα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και τους 34 στην Κρήτη, ενώ οι τα μελτέμια θα αγγίξουν τα 5 με 6 μποφόρ. 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο Αυτοσεβασμός, σε κάνει Δημοκράτη!